Clicky

Schrijf voor ons - cvakunst.nl

Schrijf voor ons

Ben jij een amateurkunstenaar en maak jij deel uit van een kunstinitiatief? En vind je het daarnaast ook nog leuk om hierover te schrijven? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik wil bezoekers van deze website namelijk zoveel mogelijk informatie geven over kunstinitiatieven voor amateurs. Dit kan ik echter niet alleen. Daarom zoek ik regelmatig mensen die mij hierbij kunnen en willen ondersteunen. Lijkt jou dit interessant? Dan verzoek ik je contact met mij op te nemen. Dit kan via het formulier op de contactpagina. Zodra jij jouw interesse kenbaar hebt gemaakt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. En wie weet staan er binnenkort wel berichten van jou over kunstinitiatieven voor amateurs op deze website!

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Titel

Inhoud